Renault Clio R27 F1 Team – Episodul 2: Costuri imbatabile

Autor: Dan Vache acum 12 ani Test drive

16.000 de euro si e ta!Renault Clio F1 Team R27 se vinde în luna martie cu o reducere de 5.243 de euro, preţul final cu toate taxele fiind de doar 16.096 de euro.

Iar pintre dotările standard amintim de ESP-ul decuplabil, airbaguri frontale, laterale torace pentru locurile din faţă şi cortină, senzori de ploaie şi lumină, scaunele Recaro, şasiul CUP, MP3-player, oglinzi şi geamuri electrice, plus tempomat şi volan din piele cu inserţii cromate.

Iar lista de opţionale este una foarte scurtă: vopseaua metalizată obişnuită costă 225 de euro, cea "Jaune Sirius" 1.344 de euro, geamurile fumurii 66 de euro, pachetul Xenon e 529 de euro, în timp ce cardul "demaraj mâini libere" mai scoate din buzunar 463 de euro. Aşadar, modelul din imagini ajunge la aproape 18.000 de euro.

Clio R27 - super surprizaConcluzionând, nu putem spune decăt atât: SUPER OFERTĂ. Adevărat, e la final de carieră, Clio RS facelift se pregăteşte să apară, este chiar mai puternic cu 6 CP, iar Megane 3 RS face şi el cu ochiul. Însă, cu siguranţă, nu vor avea un preţ atât de bun precum actualul Renault Clio F1 Team R27.

În plus, ofertele de Renault Clio RS second hand sunt doar cu nişte mii de euro mai ieftine – însă e clar pentru toată lumea că vorbim de maşini "super forjate", nu?!

Adevărul este că la puţin peste 16.000 de euro primeşti o mică bombă, capabilă să-ţi pună un zâmbet imens pe faţă pe fiecare metru parcurs cu ea. Nu mă crezi? Un test-drive este suficient să te convingă, chiar dacă unii vor fi tentaţi să ne acuze că entuziasmul din testul nostru ascunde un fel de reclamă mascată.

Nicidecum, Clio R27 F1 Team s-a dovedit o surpriză imensă, iar valoarea primită la banii daţi este garantată!

Pagini: 1 2Comentarii
Inchide