TEST cu cel mai curajos Citroën DS3 creat vreodată

Autor: Andrei Ştirbu acum 6 ani Test drive

Şi, da, aşa poate să arate interiorul lui DS3, dacă bifezi corespunzător în lista de selecţii a configuratorului. Şi da, are un bord roz.

Acum, nu sunt cel mai mare cunoscător în ale culorilor – mi-am cumpărat un tricou cu imprimeu roz crezând că-i gri – însă experienţa cu DS3-ul roz mi-a relevat câteva chestii utile (mai mult decât a făcut-o tricoul cu imprimeu, cel puţin).

Una dintre ele este că femeilor cu gusturi fine le plac, în secret, bărbaţii care poartă şi roz. Atâta timp cât nu foloseşti şi un ruj roz, cel puţin. Sau un tutu. Sau te îmbraci TOT în roz. Explicaţia simplă a acestei teorii este că tu, ca bărbat, trebuie să ai curaj să te afişezi cu roz în lume.

Iar acest nărăvaş DS3, semidopat cu roz, este o declaraţie puternică. Şi nu te mai gândi la ce vor spune ceilalţi bărbaţi despre tine, căci doar nu ţi-ai luat maşina ca să impresionezi bărbaţi, nu? (dacă te afli în cealaltă tabără a sexelor şi nu-ţi place rozul, să ştii că bărbaţii nu te înţeleg).

Revenind la celelalte aspecte ale interiorului, singurul element negativ pe care l-ai putea imputa lui DS3 este sensibilitatea materialului care îmbracă bordul (şi care, în cazul nostru, este roz). Altfel, este un loc plăcut în care să te afli: ergonomic, confortabil (în limita rezonabilului) şi pregătit pentru alergătură.

 

Pagini: 1 2 3 4 5Comentarii
Inchide