Audi TTS - Test în premieră

Modelul care reprezintă cel mai bine marca Audi este TT. Şi cel care reprezintă cel mai bine esenţa TT-ului, este TTS. Şi cel mai sexy TTS nu poate fi decât Roadsterul.

Audi TTS - Test în premieră Audi TTS - Test în premieră

În urma acestei profunde analize, dintre cele zece TT-uri aşezate în linie în faţa Audi Forum din aeroportul Franz Josef Strauss din Munchen, am ales prima dată un TTS Roadster. Erau sub 10 grade Celsius când am făcut această alegere, tocmai se oprise ploaia şi încă era înnorat. Dar toate acestea păreau doar nişte detalii.

Ceea ce conta cu adevărat era TTS-ul. Roadster. De culoare albă, plafon negru şi interior roşu, volan şi scaune sport. Înţelegi imediat cum îl vezi de ce este cel mai bine vândut model din segmentul său.

Cu toate că are numai 4 metri lungime, fără nicio problemă îl poţi cataloga drept o maşină sport. Este mai discret decât un BMW Z4, dar care pare cel puţin la fel de agresiv. Chiar şi aşa, anul trecut Porsche România a vândut 17 modele TT, Mercedes-Benz a livrat 9 SLK-uri, iar BMW şi-a dublat vânzările de Z4 la 12 unităţi.

Ceea ce contează faţă de versiunea lansată în urmă cu aproape patru ani nu se regăseşte la nivel de design, ci în ceea ce priveşte tehnologia.

Avem o cutie de viteze automată cu şase trepte, şi un motor 2,0 TFSI "upgradat" astfel încât să ofere performanţe dinamice mai bune, cu un consum mai scăzut de benzină. Desigur, trebuie să apreciem şi noile LED-uri ca "day running lights" şi difuzorul spate care accentuează caracterul dinamic al maşinii.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.