Premiera  Range Rover MY2011

Clasic, dar ce motor! Luxul clasicului Range Rover tocmai a fost amplificat de modificările aduse modelului pentru anul 2011. Iar ca bonus avem acum un motor diesel incredibil de rafinat şi puternic.

40 de ani de când primul Range Rover a fost oferit publicului. 40 de ani în care acest model a atins statutul de legendă. Trei generaţii care au definit ideea de SUV de lux. A patra generaţie nu va mai întârzia foarte mult iar până atunci ne putem bucura de o versiune 2011 deosebită.

Prima generaţie Range Rover a apărut pe 17 iunie 1970. Botezată "Classic", prima generaţie a fost unul din primele SUV-uri cu adevărate capacităţi off-road. Upgradat în timp, prima generaţie Range Rover a rezistat pe piaţă 25 de ani.

A doua generaţie a purtat numele de cod P38a. A debutat în 1994 şi a fost înlocuită în 2001 de modelul actual.

Range Rover şi-a creat o piaţă specială în aceşti 40 de ani. A devenit prin definiţie SUV-ul de lux. Este un must have pentru orice vedetă, celebritate din întreaga lume de la Londra la Los Angels,de la Sydney la Shanghai şi de la Torino la Tokyo.

Mai interesant este că la lansarea de presă din Portugalia au fost disponibile o lungă serie de modele clasice Range Rover. Scoase din muzeu am crezut iniţial că sunt doar expuse. Dar nu, am putut chiar să le conducem pe un scurt traseu într-o vie.

Am condus ultimul exmplar produs al modelului Range Rover ClassicPe lista clienţilor de Range Rover se află nume sonore ca Madonna, Beckham sau Regina Marii Britanii. Range Rover a reuşită să îşi creeze o nişă. Practic, nu există concurenţă directă pentru marele Range Rover. Un client de Range alege între un Mercedes S-Klasse sau un Range Rover. Sau le cumpără pe amândouă.

Pentru clientela mai dinamică în 2005 a fost lansat modelul Range Rover Sport. A devenit un succes imens, iar în 2007 a fost cel mai bine vândut model din gama Land Rover.

Spre finalul acestui an, gama Range Rover se va îmbogăţii cu un al treilea membru: Evoque. Va fi prezentat oficial la Salonul Auto de la Paris în această toamnă.

Range Rover se fabrică în Marea Britanie la uzinele din Solihull şi Halewood.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.