Test în premieră: Alfa Romeo Giulietta - test în Italia

Pentru a nu mai rătăci prin metafore şi înşiruiri de litere... Giulietta. Păi un examen extrem de dificil pentru Alfa Romeo. Cam de acelaşi calibru precum l-a avut Fiat atunci când a lansat 500.

Test în premieră: Alfa Romeo Giulietta - test în Italia Test în premieră: Alfa Romeo Giulietta - test în Italia

Simpatica dar nu frumoasaGiulietta este un nume care alături de Giulia, Alfasud, Alfetta....definesc Alfa Romeo. Pentru marea majoritate aceste nume sunt doar rezumatele unor legende. Se prea poate să le recunoaştem pe stradă, asta dacă am avut curiozitatea să le descoperim prin arhive, dar impactul real pe care l-au avut la vremea lor...greu de cuantificat.

Prin urmare Giulietta are o moştenire, dar nu una care să o condamne ci una care să o certifice. Ţinând cont de distanţă, nu putem vorbi de ceva predefinit, ci doar de un nume şi un târăm virgin, liber a fi umplut. Adio 147, bun venit Giulietta, prin urmare un hatchback de clasă compactă, dar în acelaşi timp un model care marchează şi 100 de ani de Alfa Romeo.

Extrem de apetisanta din spateDesignul noului model are ca punct de plecare celebrul scut al mărcii italiene care acum pluteşte, este integrat în spoilerul faţă, suspendat între cele două prize de aer. Am putea spune că Giulietta are ceva din MiTo la capitolul design, şi poate nu greşim. Farurile includ acum şi o bandă de LED-uri pentru luminile de zi.

În curând vom recunoaşte maşinile după forma LED-urilor din grupurile optice. Maşina practic este desenată de nervurile care brăzdează caroseria, un balet de muchii care compun o caroserie elegantă cu tuşe sportive.

Spatele maşinii este cu adevărat spectaculos, dacă vis-a-vis de partea frontală am ceva rezerve, linia spatelui m-a cucerit. Spectaculoase sunt grupurile optice spate care includ aceiaşi tehnologie LED, iar designul acestora va face o Giulietta imposibil de confundat noaptea.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.