Test în premieră - Mercedes Benz Viano Avantgarde Edition 125

Putem inveta enorm de multe modalităţi de a sărbători cei 125 de ani Mercedes Benz. Nu nu cred că vom reuşi să egalăm modul în care Mercedes Benz ştie să se omagieze. Mercedes Benz Viano Avantgarde Edition 125.

Test în premieră - Mercedes Benz Viano Avantgarde Edition 125 Test în premieră - Mercedes Benz Viano Avantgarde Edition 125

Am zburat până la Torino să descopăr gama de comerciale uşoare Mercedes Benz cu tracţiune integrală. Adică Vito, Viano, Sprinter şi Vario... şi am dat nas în nas cu Viano Edition 125. Şi uite cum am condus o maşină mareeee, cu un nume şi mai mare: Mercedes Benz Viano Avantgarde Edition 125. Sau încă un prilej pe care Mercedes şi-l oferă pentru a sărbători cei 125 de ani de existenţă a companiei.

Viano Avantgarde Edition 125 - o apariţie care impune respect şi intimidează în acelaşi timp. În trafic, pare un model evadat dintr-o coloană oficială. Exteriorul este personalizat prin intermediul celor două culori speciale, disponibile pentru această ediţie: negru obsidian sau argintiu strălucitor. La partea frontală se remarcă noul desen al barei precum şi elementele cromate. Exteriorul este completat de oglinzile retrovizoare cromate. Dar cel mai exotic element al exteriorului sunt jantele de 19 inchi care amintesc de CLK 63 AMG Black Edition. Un plus de eleganţă vine şi de la capacele butucilor de roată în stil Roadster.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.