Serial 1, Powered by Harley-Davidson, lansează BASH/MTN

Autor: ProMotor 27 mai 2022 Utile

Serial 1 a lansat BASH/MTN, a doua bicicletă din seria “SELECT SERIES” – producții speciale ale eBike-urilor standard ale companiei, produse în ediție limitată, care au fost îmbunătățite cu finisaje premium, tehnologie adăugată și o atenție deosebită la detalii.

Prima bicicletă din „Select Series” a fost MOSH/TRIBUTE, prevăzută cu cauciucuri albe, care s-a vândut aproape imediat.

Modelul BASH/MTN va fi disponibil pe piață în doar 1050 de unități: 525 pentru Statele Unite ale Americii și 525 pentru Europa.

„Mai puțin înseamnă mai mult”, a spus Aaron Frank, Brand Director la Serial 1. „Aceasta este promisiunea BASH/MTN. Fără nicio suspensie incomodă de reglat, nicio transmisie pretențioasă de ajustat – doar două roți, o treaptă de viteză și un singur scop, acela de a oferi cea mai bună conexiune între tine și traseu. Cu cât îți faci mai puține griji în legătură cu gestionarea și întreținerea tehnologiei, cu atât te poți concentra mai mult pe a te bucura de fiecare plimbare.” – Aaron Frank

Serial 1, Powered by Harley-Davidson, lansează BASH/MTN, a doua bicicletă din seria limitată “SELECT SERIES”

BASH/MTN preia minimalismul popularului MOSH/CTY și îl adaptează pentru aventurile off-road cu anvelope Michelin E-Wild aderente, groase, cu striații proeminente, o tijă de șa cu suspensie SR Suntour NCX care reduce șocurile, frâne cu disc hidraulice TRP cu patru pistoane foarte puternice.

Tot ceea ce iubești la MOSH/CTY a fost menținut – inclusiv feedback-ul imediat care vine doar de la un cadru robust și accelerația instantanee pe care o oferă transmisia cu o singură viteză – toate prezentate în stilul curat, neaglomerat la care te aștepți de la Serial 1.

Sub vopseaua Yucca Tan cu grafică Gloss Graffiti, BASH/MTN încorporează o curea Gates Carbon Drive care nu necesită întreținere, un motor Brose S Mag montat la mijloc, ce realizează un cuplu de 90 Nm care ajută genunchiul și iluminare integrată.

La fel ca toate eBike-urile Serial 1 2022, BASH/MTN este compatibil cu aplicația Serial 1, dezvoltată în parteneriat cu Google Cloud pentru a capta date esențiale despre călătorie și pentru a îmbunătăți securitatea și siguranța, astfel încât să te poți bucura de fiecare călătorie.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Sustenobil.ro



Comentarii
Inchide