BMW Seria 7 cu motor de Mini

Autor: Marius Vișan 27 ian. 2016 Știri auto

 


Se pare că zvonurile de la şfârşitul anului trecut au fost adevărate. BMW a lansat în China şi Turcia o versiune entry-level a Seriei 7, acesta este modelul 730i

Nu există un anunţ oficial cu privire la lansarea acestui model şi pe celelalte pieţe ale lumii, dar ne aşteptăm ca acest lucru să se întâmple cât mai curând.

Noul BMW va avea un motor turbo de 2,0 litri pe benzină, cu o putere de 258 de cai, asemănător cu cel al modelului MINI Cooper John Cooper Works, BMW 225, şi BMW 330i.  


O transmisie automată cu opt trepte va dota variantele standard, puterea motorului fiind distribuită către roţile din spate. Această configurare oferă o viteză care poate ajunge de la 0 la 100 de kilometri pe oră în 6.2 secunde, iar acul kilometrajului va indica un maximum de 250 de kilometri pe oră. Comparativ cu 740i, noul model entry-level este cu 0,7 secunde mai lent.

Consumul mixt de combustibil este de 5,8 litri la 100 de kilometri, cu emisii de CO2 de 134 de grame per kilometru. Preţurile pentru 730i pe piaţa din Turcia încep de la 193.698 de euro.

Citeşte şi Skoda Kodiak – noul SUV Skoda 

Citeşte şi Primul Mercedes Pick-up va revoluţiona segmentul

Citeşte şi Cea mai populară maşină din lume distruge recordul de vânzări stabilit de VW Beetle acum 44 de ani

Citeşte şi VIDEO. Maşina folosită ca armă. Şofer de 19 ani din Piteşti loveşte intenţionat un bărbat

Citeşte şi GALERIE FOTO. Rescue – Cea mai tare maşină de intervenţii

Citeşte şi TOP 9 maşini în care nu mori dacă faci accident (plus 10 în care ai şanse mari să mori)

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide