Dacă o să spargi monitorul de nervi, te înţelegem perfect (video)

Autor: Alexandru Banu 13 mart. 2018 Știri auto
Dacă o să spargi monitorul de nervi, te înţelegem perfect (video)

Deşteaptă-te, române şi culcă-te la loc. Acum ori niciodată. Asta am făcut dimineaţă şi ne-am trezit târziu. Oricum mai bine mai târziu, decât niciodată. Aşa cum se întâmplă cu oamenii pe care îi alegem să fie şefii noştri şi ei îşi bat joc de noi în ultimul hal.

Probabil că toţi sunteţi tentaţi să spuneţi “ia, uite un Dorel!”. Ei, bine, aceşti Dorei sunt vitali pentru anumite comunităţi. Şi sunt inteligenţi pentru că au simţul umorului. Iar dacă nu ar fi ei, şi acum aţi circula cu maşina în noroi până la glezne. Unii dintre voi. De fapt, unii dintre noi. Suntem toţi în mocirla asta penală din care nu ne mai scoate niciun colac de salvare. Nici cel european, nici cel al conştiinţei, nimic. Nu sunt 24 de ore de când am publicat o plombare făcută pe centura Vest Arad chiar de către CNAIR. Aşa scria pe maşina portocalie. Acum am dat peste altă filmare de Oscar – probabil mai bună decât The Shape of Water. Clipul  a fost urcat pe Facebook de către Brasai Gheorghe şi apar două personaje pitoreşti care se căznesc să plombeze un drum judeţean, ţăndări. E de fapt pământ de pe vremea cumanilor (dacă or fi ajuns prin partea aia). Cam aşa era probabil la Călugăreni când, culmea, noi le-am tras-o turcilor pe la spate, după ce i-am împachetat în nămol.

Oamenii ăştia, români din 2018, într-o lume în care Michael Jackson e în turneu ca hologramă prin Japonia, acoperă gropi cu o roabă şi cu o lopată. Sunt practic primele unelte inteligente pe care le-a folosit omul. Şi la noi se mai folosesc încă, dar numai la dat în cap şi la cărat molozul. Altă utilitate nu prea mai au. Puteţi să vedeţi în filmuleţ că drumul e mai mult o groapă enormă cu mici porţiuni circulabile. Nu de maşini. Aşa că, dacă lumea civilizată începe să cumpere maşini electrice, în România ai face bani cu un business cu căruţe electrice sau, de ce nu, chiar roabe electrice. Nu, nu ar fi ok. Pentru că pe urmă ar cumpăra Statul roabe electrice cu 100.000 de euro, bucata.

Autor Alexandru Banu

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide