E oficial: Skoda Popular va fi principalul rival al noii Dacia Logan 2!

Autor: Oraan Mărculescu 04 oct. 2011 Știri auto
E oficial: Skoda Popular va fi principalul rival al noii Dacia Logan 2!

Mai întâi, cehii ne-au surprins prin conceptul Skoda VisionD, de la Geneva 2011, care aducea o schimbare destul de mare a imaginii de marcă. Apoi, la Frankfurt 2011, a venit rândul conceptului Mission L, care ne-a pus în încurcătură: prefigurează noua Skoda Octavia 3 sau e un nou sedan de categoria viitorului Logan 2?

Conform celor de la L’Automobile Magazine, cea de-a doua variantă este cea corectă, iar numele noului model este foarte probabil să fie Skoda PopularVEZI AICI RANDĂRILE.

Noua Skoda Popular va prelua, practic, ştafeta de la prima generaţie Skoda Octavia, urmând a oferi un spaţiu foarte mare pentru un preţ foarte atractiv, dar şi un nivel al calităţii la standarde germane. Skoda Popular va umple golul dintre Fabia şi viitoarea Octavia 3, urmând a avea o lungime de circa 4,4-4,5 metri şi un portbagaj generos.

La nivelul motorizărilor sau a platformei tehnice nu există, însă, informaţii, dar este de aşteptat să fie vorba despre platforma lui VW Polo Sedan. Nu este exclusă nici apariţia unei variante break, ba zvonurile vorbesc chiar şi despre o variantă sedan, pentru pieţele emergente din afara Europei – modelul Popular pentru Europa va continua tradiţia Octavia, cu un hayon de mari dimensiuni.

Noua Skoda Popular este aşteptată cel mai devreme în anul 2012, nefiind clar încă la ce mare salon auto european va avea premiera. Aşteptăm foarte curioşi să vedem dacă lansarea acestui nou model va avea loc în acelaşi timp cu Dacia Logan 2, care, iată, se pare că va avea de făcut faţă celui mai important rival.

Voi ce credeţi:

CARE VA FI MAI BUNĂ: DACIA LOGAN 2 SAU SKODA POPULAR?

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide