Honda a inventat cutia de viteze a viitorului

Autor: Marius Vișan 22 aug. 2016 Știri auto
Honda a inventat cutia de viteze a viitorului

 


Honda a înscris la Oficiul pentru Brevete din Japonia o nouă transmisie care oferă 11 viteze şi trei ambreiaje, scrie Autoguide.com.

În descriere, Honda spune că utilizarea celui de-al treilea ambreiaj va permite o schimbare de viteză mai eficientă, şi va oferi un răspuns crescut al acestei manevre.

Nu există nici o menţiune despre tipul de vehicul care va fi dotat cu această transmitere, dar din moment ce acesta este proiectat pentru a îmbunătăţi eficienţa, un motor mic, econimic, ar fi cel mai potrivit.

Cererea a fost publicată pe 27 mai 2016 şi este înregistrată la Honda Motor Co Ltd., iar Izumi Masao fiind cel care a inventat noul tip de transmisie.


Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide