Lansare surpriză de la Dacia în cadrul Salonului Auto de la Geneva 2016

Autor: Marius Vișan 17 feb. 2016 Știri auto

Dacia va fi prezentă anul acesta la Salonul Auto de la Geneva, unde, conform Profit.ro, urmează să lanseze un nou model în ediţie limitată, precum şi cutia de viteze robotizată Easy-R, lansată toamna trecută în Franţa.

Grupul francez Renault a prezentat atunci, în premieră, cutia manuală automatizată Easy-R, o soluţie cu două pedale pentru modelele Dacia Logan, Logan MCV, Sandero şi Sandero Stepway. Această cutie de viteze dispune de două moduri de funcţionare, Drive şi Manual. În Drive schimbarea treptelor este făcută de către calculator, iar în Manual treptele sunt schimbate de către şofer.

Grupul francez va mai lansa, odată cu noul model Dacia, două modele Renault din clasa C şi o ediţie high-end a vehiculului electric ZOE, denumită ZOE Swiss Edition.

ProMotor va fi prezent la acest Salon aşa că vă vom ţine la curent cu noutăţile. În perioada întâi şi doi martie evenimentul va fi deschis pentru presă, urmând ca Salonul să fie deschis pentru public între 3 – 13 martie.


 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Vlad MIRONESCU
Vlad MIRONESCU

Comentarii
Inchide