Primele 18 BMW i8 Roadster au ieşit de pe linia de asamblare

Autor: Marius Vișan 29 mai 2018 Știri auto

O plăcuţă din interior confirmă că aceste 18 BMW i8 Roadster au ieşit de pe linia de asamblare a uzinei BMW Group din Leipzig unul după altul şi sunt printre primele predate clienţilor. La BMW Welt din München, Clubul BMW i8 a primit cheile ediţiei limitate exclusive a acestui roadster plug-in hybrid special din partea lui Peter van Binsbergen, director de vânzări şi marketing BMW Germania. Prima lor evoluţie a fost parcurgerea traseului spre Lacul Como, în Italia, pentru Concorso d’Eleganza, unde automobilele au fost expuse în acest week-end la Villa Erba.

GALERIE FOTO

Exclusivistul BMW i8 Roadster First Edition, care a fost disponibil pentru comandă pentru o foarte scurtă perioadă de timp, este limitat la doar 200 de exemplare în lumea întreagă. O plăcuţă exclusivă din interior, dispusă pe consola centrală pe partea conducătorului, identifică First Edition ca un obiect de colecţie veritabil, fiind înscrise cuvintele „First Edition” şi numerotarea ediţiei limitate „1 of 200”.

Cele 18 automobil primite de Clubul BMW i8 sunt printre primele dintre aceste 200 de exemplare şi, ca surpriză specială pentru membri, poartă inscripţia „1 of 18”. Opţiuni speciale de interior, precum aplicaţii ceramice pentru butoanele de control al operării, decoraţiunile interioare din carbon uscat, sistemul de boxe Harman Kardon hi-fi şi logo-ul BMW i8 proiectat în zona picioarelor şi atunci când uşile se deschid, sunt disponibile pentru această ediţie exclusivistă.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide