Ford C-Max facelift: imagini şi informaţii oficiale

Autor: Iulian Dnistran 18 sept. 2014 Prezentări

Ford C-Max, unul dintre monovolumele producătorului american, a primit un facelift la exact cinci ani de la lansarea din 2009 la Salonul Auto Frankfurt. Ford C-Max facelift va debuta în premieră mondială la Salonul Auto Paris 2014 şi vine cu un design revizuit, dar şi cu noi tehnologii.

Partea frontală a fost redesenată pentru a fi în ton cu Focus facelift şi noua generaţie S-Max, iar interiorul are acum parte de o consolă centrală complet nouă, care lasă în urmă vechiul sistem multimedia cu o mulţime de butoane şi pune în prim-plan noua generaţie a sistemului Ford Sync, care are un ecran tactil cu diagonala de 8 inci şi acceptă comenzi vocale.

Ca să înţelegi mai bine ce s-a schimbat, ţi-am pregătit două colaje – unul pentru exterior şi unul pentru interior.

Spoiler redesenat, faruri noi şi grilă în stilul Fiesta facelift

La revedere, mare de butoane! Bun venit, ecran cu dimensiuni generoase!

Cei de la Ford spun că materialele folosite la interior sunt acum mai bune ca înainte şi că lista de echipamente opţionale va include, de acum înainte, un volan încălzit, faruri adaptive bi-xenon şi sisteme de siguranţă precum alerta de trafic la ieşirea din parcare şi frânarea automată la viteze de oraş. Mai mult, confortul la drum lung ar trebuie să fie sporit datorită izolaţiei fonice îmbunătăţite.

Aşa arată în acest moment gama de monovolume de la Ford: B-Max (produs la Craiova), C-Max facelift şi noul S-Max

La capitolul motorizări, Ford C-Max facelift primeşte un nou propulsor diesel de 1,5 litri care produce 120 CP, precum şi o variantă îmbunătăţită a unităţii diesel de 2,0 litri care vine în două variante de putere – 140 CP şi 163 CP. Oferta e completată de două motoare pe benzină – 1,0 litri EcoBoost (cu 100 CP sau 125 CP) şi 1,5 litri EcoBoost (cu 150 CP sau 180 CP).

Ford C-Max facelift şi Ford Grand C-Max facelift vor fi prezentate la Salonul Auto Paris 2014.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide