Premiera  Ford C-Max la Frankfurt 2009

Marea noutate a lui Ford la Frankfurt va fi Ford C-Max, model pe care vi-l prezentăm în primele imagini oficiale şi informaţii preliminare.

Ford va prezenta la Frankfurt noul Ford C-Max, model care a fost prefaţat la precedentul salon european de anvergură, Geneva, prin conceptul Ford Iosis Max. Exceptând uşile cu deschidere în oglindă şi blocurile optice cu LED-uri, asemănarea dintre concept şi produs final pare destul de profundă. Chiar şi culoarea în care ne este prezentat acest model de serie este identică cu cea a studiului iniţial. După cum se vede, faţă de modelul actual este clar o abordare diferită, designerii dorind să fac un automobil mult mai modern şi pasional

Trebuie precizat că modelul pe care îl vedem este versiunea cu cinci locuri a MPV-ului Ford C-Max, urmând să existe şi una cu şapte locuri, care va fi expusă tot la Frankfurt. Caroseria pentru şapte ocupanţi va primi însă uşi culisante, o soluţie similară ca la Renault Grand Scenic. Acest model va beneficia şi de o modularitate atent gândită pentru a exploata la maxim spaţiul interior.

Lansarea acestui produs mai prezintă interes şi în ceea ce priveşte viitoarele modele Ford, C-Max folosind aceeaşi platformă pe care va fi elaborat şi viitorul Focus şi chiar viitorul Kuga. Va aplea însă la aceeaşi suspensie multi-link pe puntea din spate, soluţie care îi conferă titlul de etalon de manevrabilitate în clasă şi va aduce ca noutae sub capotă, motorul de 1.6 litri turbo EcoBoost.

Prezentarea oficială se va face la Frankfurt iar debutul pe piaţă în a doua jumătate a anului viitor.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.