Deci vreţi un Golf cu 650 de cai, am înţeles bine? Ok, îl aveţi, arată exceptional [FOTO]

Autor: Iulian Dnistran 29 sept. 2014 Tuning auto

Nemţii de la HPerformance au reuşit să scoată nu mai puţin de 650 CP dintr-un bătrân Volkswagen Golf 4. E drept, nu au ales drept cobai un Golf 4 obosit, ci un R32 pe care au montat un turbocompresor ce poate fi reglat prin intermediul unui controller din interior.

Un gadget care pare banal, dar care te poate trimite… înapoi în viitor!

Astfel, la simpla apăsare a unui buton, şoferul poate alege puterea pe care o are la îndemână. Şi e o plajă destul de largă – între 600 şi 650 CP. De fapt, la nivelul maxim, acest Golf 4 modificat de HPerformance produce la fel de multă putere ca un McLaren 650S.

Pe lângă herghelia de sub capotă, hatchback-ul german a primit un sistem de evacuare cu supape variabile, frâne mai bune, suspensie ajustabilă de la Bilstein şi H&R, precum şi jante şi anvelope noi. Totodată, nemţii au renunţat la bancheta din spate pentru a micşora greutatea totală a maşinii, iar scaunele din faţă au fost schimbate cu un set sport de la Recaro.

La exterior nu prea există nimic care să-ţi dea de gândit

Cât te costă ca să îţi transformi şi tu Golful 4 R32 în aşa ceva? 20.000 de euro. Cam mult, dacă mă întrebi pe mine…

 Tu ce zici: merită investiţia?

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide