Tuning pentru Volkswagen Golf 7 de la ABT Sportsline

Autor: Iulian Dnistran 02 nov. 2012 Tuning auto

Germanii de la ABT Sportsline nu au stat prea mult pe gânduri şi au creat unele dintre primele kituri de tuning pentru noul Volkswagen Golf, prezentat la sfârşitul lunii septembrie la Salonul Auto Paris 2012.

La exterior, modificările aduse de ABT pentru VW Golf 7 includ bare faţă-spate restilizate, „pleoape” pentru faruri, praguri laterale, jante de 18 sau 19 ţoli şi ornamente pentru grila radiatorului şi capota portbagajului.

Însă germanii de la ABT nu s-au rezumat doar la cosmetizarea exteriorului noului Golf. Pentru partea tehnică, ei au creat pachete care cresc puterea pentru patru motoare. Astfel, motorul pe benzină de 1,2 litri TFSI, care în formă standard dezvoltă 86 de cai-putere, produce 105 CP, iar propulsorul de 1,4 litri TFSI dezvoltă, după tratamentul ABT, 165 de cai-putere, cu 25 mai mulţi decât în formă standard.

Nici unităţile diesel nu au fost uitate. În funcţie de varianta de echipare, motorul de 2,0 litri TDI dezvoltă 180 CP sau 210 CP, cu 30 CP, respectiv 24 CP mai mulţi decât în variantă standard. În cele din urmă, şi motorul de 1,6 litri TDI a fost îmbunătăţit şi dezvoltă 125 de cai-putere, cu 20 mai mulţi decât unitatea standard.

Pe lângă motoarele cu mai multă putere, ABT s-a ocupat şi de suspensie şi a înlocuit arcurile standard cu unele care micşorează garda la sol a maşinii.

Volkswagen Golf 7 a fost lansat în premieră mondială la Salonul Auto Paris 2012 de la sfârşitul lunii septembrie. 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide