Conceptul Hyundai Intrado prefigurează un nou SUV Hyundai ecologic

Autor: Adrian Mihălţianu 24 feb. 2014 Concepte auto

Noul concept Hyundai Intrado ne arată o maturizare a stilului pe care modelele Hyundai l-au primit odată cu lansarea lui Hyundai ix35, ba chiar am putea specula că viitoarea generaţie ix35 va prelua o parte din elementele stilistice a conceptului care va fi prezentat de coreeni la Geneva 2014.

Ce-aţi spune dacă urmaşul lui ix35 ar arăta aşa? Sau poate un viitor rival pentru Evoque?!

Numele Intrado provine din domeniul aeronautic, iar câteva elemente de design ne duc cu gândul tot la avioane – de exemplu aripioarele care delimitează bosajele roţilor, dar şi partea centrală a consolei.

Hyundai Intrado oferă doar două portiere (deşi e suficient loc pentru încă două), încercând să sensibilizeze publicul amator de SUV-uri lifestyle, precum Evoque Coupe sau Mini Paceman, iar garda la sol înaltă şi unghiurile bune de atac şi degajare promit un comportament mai bun în afara asfaltului decât crossover-urile obişnuite.

Maşinile încă nu renunţă la volan. Încă…

La nivelul motorizării, conceptul Intrado aduce o evoluţie a sistemului de propulsie pe bază de hidrogen a actualului ix35 Fuel Cell, inginerii coreeni promiţând că noul sistem e mai uşor şi mai compact, dar şi mai eficient. Autonomia maximă e anunţată ca fiind de 600 km, iar rezervorul de hidrogen se poate alimenta în doar câteva minute.

Mai multe detalii despre Hyundai Intrado, cu ocazia premierei de la Salonul Auto Geneva 2014.

Intrado e o maşină ecologică, bazându-se pe propulsia cu hidrogen şi anunţă 600 km autonomie maximă

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide