În Galaţi au aparut primele ”submarine” pentru transport persoane – FOTO

Autor: Marius Vișan 11 oct. 2016 Știri auto

Performanţă negativă înregistrată de drumarii din Galaţi. În doar câteva zile, două străzi din oraş, proaspăt reparate pe banii contribuabililor, au cedat înainte de termen.

Mai întâi strada Tecuci, când, cu doar câteva ceasuri înainte de festivitatea de deschidere a Târgului de Toamnă, asfaltul proaspăt turnat a fost răscolită din nou de utilaje. Această stradă s-a aflat într-o amplă lucrare de modernizare care a costat peste 5,5 milioane de euro, scrie Adevărul.

La câteva sute de metri mai încolo de strada Tecuci, se află strada Movilei. Aici, după nici o săptămână de la dandanaua cu răscolirea asfaltului, un autocar a rămas înţepenit în asfalt, după ce roţile din spate i s-au scufundat într-o lucrare prost făcută. Un şanţ a fost astupat superficial, fără compactarea terenului, iar pojghiţa de bitum nu a rezistat greutăţii autocarului.

Urmărește Promotor.ro pe Google News


Marius Vișan
Marius Vișan
Marius Vișan a poposit în lumea auto în anul 2015, însă cu jurnalismul online este familiarizat încă din anul 2006 când a început cursurile Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării. Contactul cu mașinile l-a luat la vârsta de 18 ani, odată cu obținerea permisului auto. Pasiunea ... citește mai mult
Visan Marian
Visan Marian
Începând cu anul 2015, Marian Vișan s-a implicat în domeniul auto, însă experiența sa în jurnalismul online începe din 2006, în timpul studiilor la Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării. La vârsta de 18 ani a început să se familiarizeze cu mașinile odată cu obținerea permisului ... citește mai mult

Comentarii
Inchide