Un Ferrari a ars ca o torță în centrul orașului. Un martor a încercat să-l stingă cu furtunul de la etaj

Autor: Promotor 19 feb. 2020 Știri auto

Un Ferrari F40 a ars ca o torță în centrul orașului. Un bărbat aflat într-un apartament din blocul din apropiere a încercat să-l stingă de la etaj cu furtunul cu care uda plantele.

Galerie foto

S-a întâmplat la Monaco. Un Ferrari F40 a ars complet sub privirile neputincoase ale monegascilor și ale turiștilor. Flăcările au izbucnit în compartimentul motor și s-au extins rapid.

Un bărbat aflat la etajul 1 al unei clădiri de apartamente a pornit furtunul cu care uda plantele și a încercat să stingă mașina. A reușit însă doar să îndepărteze fumul negru de balconul său.

Pompierii au ajuns prea târziu. Supercarul a fost distrus în totalitate. Autoritățile monegasce au anunțat că nimeni nu a fost rănit în incendiu și nu s-au înregistrat alte pagube în afara mașinii.

Cu motor montat central și tracțiune spate, Ferrari F40 este un model construit la Maranello în perioada 1987-1992. Versiunile de curse au rămas în producție până în 1994, respectiv 1996. Modelul a fost conceput pentru aniversarea de 40 de ani a companiei Ferrari. La acea vreme, era cea mai rapidă, cea mai puternică și cea mai scumpă mașină aflată pe piață. Avea un preț de pornire de aproximativ 400.000 de dolari.

 

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News



Comentarii
Inchide