Mașina asta nu poate fi oprită! Polestar 2 începe producția în China, în ciuda coronavirusului

Autor: ProMotor 24 mart. 2020 Mașini electrice

Producția modelului electric Polestar 2 tocmai a început la fabrica din Luqiao, o provincie din estul Chinei.

În timp ce multe uzine din China au fost închise săptămâni întregi din cauza pandemiei COVID-19, compania Volvo a aplicat o serie de politici stricte la liniile sale de producție locale pentru a se asigura că activitatea fabricii din China nu va fi afectată.

De exemplu, au fost instalate dispozitive digitale de detectare a temperaturii corporale, dezinfectarea mâinilor angajaților este foate minuțioasă, iar fiecare persoană a primit măști de protecție. Aparent, oficialii fabricii spun că niciun membru al forței sale de muncă nu a fost infectat cu noul coronavirus.

Primul Polestar 2 produs de companie este modelul Launch Edition care va avea un preț de start de la 63.000 de dolari (59.000 de euro). În cele din urmă, mai multe variante vor fi produse, urmând ca modelul de top să aibă două motoare electrice și un pachet de baterii de 78 kWh. Acest produce 402 CP și un cuplu de 660 Nm, astfel că mașina va face sprintul 0 – 100 de km / h în mai puțin de 5 secunde.

Variantele echipate cu sistemul cu două motoare vor fi dotate și cu suspensia Öhlins reglabilă și frânele Brembo cu patru pistoane. Acest model ar trebui să aibă o autonomie de 442 km. De asemenea, va mai exista și o variantă entry-level cu un singur motor electric.

O caracteristică interesantă introdusă de Polestar 2 este un sistem de infotainment produs de Android care incorporează Google Assistant, Google Maps și Google Play Store. Pe lângă Polestar 2, fabrica Luqiao mai construiește și modelul Volvo XC40.

Galerie foto cu Polestar 2

Producția modelului electric Polestar 2 tocmai a început la fabrica din Luqiao, o provincie din estul Chinei.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Carscoops.com



Comentarii
Inchide