Cine este Zed, bărbatul care defilează prin București cu mașini de sute de mii de euro

Autor: ProMotor 07 mai 2020 Știri auto

Supercaruri, tuning, vlog-uri impresionante, modeling și jante auto. Sunt reperele vieții lui Zed. Dar cine este bărbatul care se plimbă prin București cu mașini de sute de mii de euro?

GALERIE FOTO

S-a zis despre el că ar fi turc, pentru că pare să aibă trăsături orientale. S-a scris că ar fi chiar britanic, pentru că petrece mult timp în Londra, iar în vlog-uri vorbește o engleză impecabilă. Pentru că are afaceri la Viena și lucrează acolo ca fotomodel, și austriecii au încercat să și-l adjudece. În realitate, Zed este Silviu Zaharia și este cât se poate de român.

Zed defilează pe podium la Viena și cu armata sa de cai putere pe străzile din București. Un BMW M5 Competition, un BMW M8, un Mercedes-AMG GT R, un Mercedes-Benz GLE și un Lamborghini Huracan sunt doar câteva dintre mașinile care și-au făcut loc în garajul tânărului.

Silviu Zaharia este născut la Brașov, dar a studiat în Austria, unde familia lui a luat-o de la zero. A petrecut 26 de ani la Viena. Vorbește fluent germana, engleză, franceză și română. Nici în spaniolă nu se descurcă rău deloc.

Cunoscut pentru stilul de viață extravagant, Zed are propriul business. Tânărul cu origini ardelene deține o companie care activează în domeniul jantelor și al tuningului auto. Multe dintre mașinile sale au suferit modificări care au presupus atât “operații estetice”, cât și intervenții asupra motorului și suspensiei.

Cine sunt “partenerii” lui Zed?

Silviu aka Zed are doi parteneri de încredere. În fotografiile cu mașini postate de Zed pe profilele sale de pe rețelele de socializare și în vlog-urile lui de pe YouTube, apare și iubita lui, Noemi Demeter, pasionată de mașini.(VEZI GALERIA FOTO)

În clipurile lui Zed își face apariția constant și Sunny. Este pisica adusă acasă de Noemi, o surpriză pentru iubitul ei. A fost, de fapt, un cadou de consolare, după ce acestuia i s-a furat camera cu care intenționa să filmeze în Londra, de pe bancheta din spate a vehiculului. (VEZI GALERIA FOTO)

Vlog-urile sale redau imagini impresionante cu mașini exotice, filmate în locații pe măsură: munții Elveției, la Monte Carlo, Londra, Miami, dar, de la instaurarea stării de urgență, și în apartamentul din București al tânărului milionar în euro.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Cancan/Facebook



Comentarii
Inchide