Nissan Ariya va străbate planeta de la Polul Nord la Polul Sud – VIDEO

Autor: Andreea Ditcov 15 ian. 2023 Știri auto

Nissan Ariya e-4ORCE va avea parte de o serie de modificări, însă nu va fi complet diferit de modelul de serie.

Schimbarea va fi făcută pentru o cauză cât se poate de interesantă: un periplu de la Polul Nord la Polul Sud într-o mașină electrică. Producătorul japonez Nissan a prezentat modelul Ariya e-4ORCE, o nouă versiune electrică a seriei Ariya, scrie Carscoops.com.

Vehiculul electric îmbunătățit va parcurge peste 27.000 de kilometri, ceea ce va fi o premieră pentru o mașină electrică. Modelul va fi dezvăluit luna viitoare. Câteva dintre modificările menționate sunt legate de roțile mult mai mari care vor fi integrate vehiculului. e-4ORCE este cea mai avansată tehnologie de control pentru roți de la Nissan, care gestionează cu precizie puterea și performanța de frânare pentru finețe și stabilitate.

Un actor britanic, aventurier de carieră, va sta la volanul lui Ariya e-4ORCE

La volanul lui Ariya e-4ORCE vor sta actorul și aventurierul britanic Chris Ramsey și soția sa Julie Ramsey.

„Suntem mândri să anunțăm parteneriatul nostru cu Chris Ramsey și echipa de expediție Pole to Pole”, a declarat vicepreședintele executiv Nissan Asako Hoshino, șeful global de marketing și vânzări. „Noul SUV crossover Ariya, complet electric, vă va permite să mergeți mai departe, mai ușor și confortabil. Cu tehnologia de control e-4ORCE care oferă stabilitate și tracțiune îmbunătățite pe o varietate de suprafețe, știm că va fi partenerul perfect pentru Chris și echipa sa în călătoria lor provocatoare, complet electrică.”

„Misiunea noastră este să arătăm că vehiculele electrice pot face față celor mai dure medii, de la frigul neîndurător al Polilor, până la junglele fierbinți și umede din America de Sud. Dorim să arătăm că vehiculele electrice sunt provocatoare la condus în același timp îndeplinind cerințele uzuale ale șoferilor din întreaga lume. Este fantastic să vedem un partener global atât de important și inovator în expediția noastră”, a spus Chris Ramsey, fondatorul Pole to Pole, pentru Nissannews.com.

VIDEO

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: Captură video - YouTube Nissan


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide