Cele mai scumpe și extravagante mașini primite cadou de vedete

Autor: Andreea Ditcov 26 dec. 2022 MASINI NOI

Încă un Crăciun a trecut, iar vedetele nu s-au dezis de la obiceiul de a face cadouri scumpe, de la branduri renumite.

”Regula” nescrisă se aplică și mașinilor pe care surorile Kardashian-Jenner și Cardi B le-au primit, scrie autoevolution.com.

În timp ce unii se străduiesc să găsească darurile potrivite, care să se încadreze într-un buget limitat, unele vedete nu țin cont și cheltuie sute de mii de euro / dolari pe mașini.

Surorile Kardashian-Jenner

Dacă ar fi să ne uităm la fiecare membru al familiei, probabil că am scrie doar despre mașinile lor extrem de scumpe și extravagante. De exemplu, Rob Kardashian i-a oferit fostei sale logodnice Blac Chyna un Lamborghini Huracan de culoare mov. Kanye West i-a oferit lui Kim Kardashian nu doar unul, ci cinci Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC. Ea l-a răsplătit apoi cu un Lamborghini Aventador LP700-4.

Cardi B și Offset

Deși Cardi B nu are permis de conducere, asta nu l-a împiedicat pe soțul ei, rapperul Offset, să-i cumpere mai multe mașini. De-a lungul anilor, Offset a surprins-o cu un Rolls-Royce Cullinan personalizat și un Lamborghini Urus. În schimb, ea i-a cumpărat un Rolls-Royce Wraith personalizat, un Dodge Challenger Hellcat și un Lamborghini Aventador SVJ 63 Roadster.

Georgina Rodriguez

Georgina Rodriguez i-a luat lui Cristiano Ronaldo mai multe mașini de-a lungul anilor, inclusiv un Mercedes-AMG G 63 Brabus negru și un Cadillac Escalade ESV, doar anul acesta. Ronaldo nu i-a dăruit public Georginei nicio mașină scumpă, dar având în vedere toate automobilele din garajul lor exclusivist, ea își poate alege oricare dintre acele mașini.

P. Diddy

Lui Diddy îi place să își surprindă partenerele și familia cu mașini scumpe și exclusiviste. Acesta i-a oferit recent partenerei sale Yung Miami un Mercedes-Maybach GLS 600 4MATIC. Tată a șase copii, rapperul nu face diferențe între aceștia, iar moștenitorii săi au primit numai în acest an trei mașini Range Rover diferite pentru Chance, Jessie James și D’Lila Star, care au împlinit 16 ani. Anterior i-a luat fiului său, Justin Dior, și mamei sale, Janice, un Bentley Mulsanne.

Urmărește Promotor.ro pe Google News

Sursa foto: ProMotor


Andreea Ditcov
Andreea Ditcov
Andreea Ditcov este cel mai nou Redactor al echipei ProMotor.ro. Licențiată în Economie și Relații Internaționale, cu studii finalizate în Marea Britanie, a făcut primii pași în presă în urma unui proiect academic despre defrișările ilegale din Europa. Timp de trei ani a adunat experiență ... citește mai mult

Comentarii
Inchide