Bertone a intrat în faliment! TOP 5 cele mai frumoase modele desenate de italieni

Faimosul studio italian de design Bertone, care a desenat modele ca superbul Lamborghini Miura, a informat lumea întreagă că a intrat în procedura de faliment şi că dacă nu se va găsi un cumpărător până la sfârşitul lunii aprilie 2014, firma va fi închisă. Rememorăm cinci dintre cele mai frumoase maşini create de carosierul cu sediul în Torino.

Bertone a intrat în faliment! TOP 5 cele mai frumoase modele desenate de italieni Bertone a intrat în faliment! TOP 5 cele mai frumoase modele desenate de italieni

Bertone, studioul italian de design cunoscut pentru minunatul Lamborghini Miura, a anunţat, prin intermediul unui purtător de cuvânt care a vorbit pentru The Telegraph, că a intrat în procedura de faliment. „Problema este că există multe datorii şi costuri foarte ridicate. În acest moment, totul e blocat”, a declarat purtătorul de cuvânt pentru publicaţia britanică. „Oamenii nu au mai venit la serviciu de o lună şi jumătate”, a mai spus el.

La sfârşitul lunii aprilie, soarta carosierului italian înfiinţat în anul 1912 de Giovanni Bertone va fi stabilită de către o instanţă care va lua decizia închiderii companiei sau va dezvălui numele celui mai potrivit cumpărător.

În anul 2011, compania Bertone a fost încă o dată faţă în faţă cu falimentul şi a fost nevoită să vândă o parte din colecţia de concepte, printre care Stratos Zero din 1970 şi Lambroghini Marzal din 1967.

Lamborghini Marzal, unul dintre prototipurile vândute în 2011

Noi sperăm că un investitor pasionat de munca celor de la Bertone va reuşi să preia frâiele şi să pună pe picioare numele care ne-a adus unele dintre cele mai frumoase maşini din istorie. Cât de frumoase? Păi, ţi-am pregătit un TOP5 cu cele mai reuşite modele create sub acoperişul clădirii din Torino.

Detalii în pagina următoare.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.