Cele mai bune anvelope de iarnă premium mărimea 195/65/R15

Am ales modele ale unor producători de renume, cu calificative bune la capitolele confort, siguranţă şi consum.

Cele mai bune anvelope de iarnă premium mărimea 195/65/R15 Cele mai bune anvelope de iarnă premium mărimea 195/65/R15

Iarna a început în România, iar şoferii se pregătesc să o înfrunte prin montarea montarea cauciucurilor de iarnă. Pentru că sezonul rece ţine la noi aproximativ 4 luni din an, cei mai mulţi nu investesc în cauciucuri foarte scumpe. Pentru aceştia există o listă separată cu cele mai acesibile preţuri în 2018, pentru cei mai pretenţioşi însă am făcut şi o listă cu 5 dintre cele mai scumpe anvelope de iarnă. 

Am ales modele ale unor producători de renume, cu calificative bune la capitolele confort, siguranţă şi consum. 

1. Anvelopele Michelin Alpin 6 195/65/R15 au clasa de economie de carburant C (maxim G), aderenţa pe teren umed este clasa B (maxim G), iar zgomotul la rulare este de 69 dB. Preţul aproximativ este de 300 de lei bucata.

2. Anvelopele Continental WinterContact TS 860 195/65/R15 au clasa de economie de carburant C (maxim G), aderenţa pe teren umed este clasa B (maxim G), iar zgomotul la rulare este de 72 dB. Preţul aproximativ este de 310 de lei bucata.

3. Anvelopele Dunlop Winter Sport 5 195/65/R15 au clasa de economie de carburant C (maxim G), aderenţa pe teren umed este clasa B (maxim G), iar zgomotul la rulare este de 72 dB. Preţul aproximativ este de 310 de lei bucata. 

4.  AnvelopeleGoodYear UltraGrip 9 195/65/R15 au clasa de economie de carburant C (maxim G), aderenţa pe teren umed este clasa C (maxim G), iar zgomotul la rulare este de 69 dB. Preţul aproximativ este de 320 de lei bucata. 

5. Anvelopele Pirelli Cinturato Winter 195/65 R15 au clasa de economie de carburant E (maxim G), aderenţa pe teren umed este clasa B (maxim G), iar zgomotul la rulare este de 69 dB. Preţul aproximativ este de 340 de lei bucata. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.