Cele mai enervante 10 lucruri pe care le fac pasagerii în maşină. VIDEO

Când eşti la volan şi ai pe cineva lângă tine în maşină, s-ar putea să ai parte de cel puţin una dintre cele zece situaţii de mai jos.

Cele mai enervante 10 lucruri pe care le fac pasagerii în maşină. VIDEO Cele mai enervante 10 lucruri pe care le fac pasagerii în maşină. VIDEO

Şoferia nu ar trebui să fie foarte grea, în teorie, dar uneori există factori care îţi fac viaţa mult mai grea la volan. Factori pe care nu prea ai cum să îi controlezi. Factori ca pasagerii din maşină.

Ţi-am pregătit, aşadar, o listă cu zece lucruri enervante pe care le fac pasagerii în maşina pe care tu o conduci. Există şi un videoclip (în engleză) care ilustrează foarte frumos cele zece situaţii.

1. Schimbă postul de radio sau umblă la sistemul audio al maşinii fără să te întrebe

2. Nu au răbdare. Întrebări de genul „cât mai avem până ajungem?” devin destul de enervante dacă le auzi la fiecare cinci minute

3. Au nevoie de toaletă la fiecare 30 de minute, deşi mai e puţin până la destinaţie

4. Claxonează în locul tău (după fete, alte maşini sau doar aşa, de distracţie)

5. Deschid geamurile ca să „aibă mai mult aer”, deşi sistemul de aer condiţionat funcţionează. Sau închid aerul condiţionat pentru că „e curent”

6. Îţi spun când să depăşeşti, cu ce viteză să mergi, cum să frânezi, cum să virezi, cum să...

7. Te provoacă la jocuri pe care tu nu le poţi juca (pentru că trebuie să fii atent la drum)

8. Nu te recompensează niciodată pentru călătoriile pe care le-a făcut cu maşina ta

9. Chiar dacă tu ştii drumul foarte bine, ei te ghidează pe „scurtături” care se dovedesc a fi mai lungi decât ruta pe care voiai să urmezi tu

10. Te întrerup de fiecare dată când vrei să spui o poveste

 

VIDEO:

Voi ce experienţe aţi avut cu pasagerii?

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.