Hot  Rezultate Euro NCAP august 2012: A3, B-Max, Ceed, Clio şi V40 iau 5 stele

La sesiunea de teste Euro NCAP de la sfârşitul verii lui 2012, specialiştii în crash-teste au supus testelor nu mai puţin de 6 modele noi: Audi A3, Ford B-Max, KIA cee'd, noul Renault Clio 4, Volvo V40 şi pick-up-ul Isuzu D-Max. Cum s-au comportat cele 6 modele la crash-testele Euro NCAP vedeţi în continuare.

Monovolumul urban produs la Craiova, micul Ford B-Max, a trecut fără probleme de crash-testele Euro NCAP şi şi-a trecut în palmares cele 5 stele râvnite.

Cei care erau reticenţi în privinţa eliminării montantului central au acum dovada că inginerii Ford au ştiut ce fac: Ford B-Max s-a comportat foarte bine la impactul lateral, primind punctajul maxim. Şi copiii sunt foarte bine protejaţi în Ford B-Max, atât la impactul frontal, cât şi la cel lateral sau din spate.

B-Max a primit un punctaj mai mic în domeniul protecţiei pietonilor din cauza riscului mediu de rănire a capului adulţilor la impactul cu capota. În schimb, protecţia oferită pietonilor-copii e considerată bună.

În privinţa echipării cu sisteme de siguranţă, B-Max vine cu ABS şi ESP standard, însă lipsa unui sistem de limitare a vitezei a adus cu sine depunctarea maşinii. De reţinut că B-Max poate fi echipat cu sistemul de frânare autonomă în caz de urgenţă Ford Active City Stop, premiat în 2011 de Euro NCAP.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.