TOP 10 Frankfurt 2009: dueluri premiere importante

Nu se iau la trântă la propriu, ci la figurat - adică vizitatorii Salonului Auto Frankfurt 2009 îşi pot face deja o idee despre concurenţa dintre anumite modele, lansate în premieră la salonul auto german.

TOP 10 Frankfurt 2009: dueluri premiere importante TOP 10 Frankfurt 2009: dueluri premiere importante

Cea mai exclusivistă confruntare la Salonul Auto Frankfurt 2009 a fost între două premiere absolute din domeniul supersport: Ferrari 458 Italia vs. Mercedes SLS AMG. Ambele maşini impun respect, iar cunoscătorii şi colecţionarii efectiv s-ar împuşca pentru a pune mâna pe unul dintre cele două exemplare.

Ferrari 458 Italia vs. Mercedes Benz SLS AMG

Ferrari 458 Italia are ca principale avantaje notorietatea căluţului cabrat şi puternica legătură cu imaginea lui Michael Schumacher, care a participat activ la dezvoltarea noii maşini supersport. De altfel, campionul mondial a fost prezent şi la inaugurarea fastuoasă de la salonul german, făcând din 458 Italia un magnet pentru toată suflarea. Mercedes SLS AMG este un 300 SL Gullwing modern, cu multe elemente retro pentru cunoscători (sau ciudate, pentru fanii maşinilor moderne). După dispariţia lui SLR McLaren, ca vârf de lance a gamei Mercedes Benz, noul SLS preia rolul sportivei de avangardă, fiind în primul rând un răspuns dat lui Audi R8.

Ambele maşini de faţă sunt nişte bijuterii tehnice, dar între 570 căluţi cabraţi şi 571 CP teutoni, preferăm "marfa" italiană. Aşadar, Ferrari 458 Italia vs. Mercedes SLS AMG: 1 - 0.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.