Top 10 maşini conduse de bărbaţi

Mai există maşini masculine sau fenomenul unisex şi emanciparea feminină a distrus comuniunea legendară dintre bărbat şi maşina sa? Răspunsul este DA, încă există automobile la care femeile nu aspiră şi vă prezentăm un top al acestora.

Top 10 maşini conduse de  bărbaţi Top 10 maşini conduse de bărbaţi
Maşina a fost văzută pentru mult timp un accesoriu masculin, bărbaţii asociându-şi imaginea cu motoare, putere şi viteză. În ulitma vreme, această imagine a fost dată uitării, tot mai multe femei aderând la tagma conducătorilor auto. Discuţiile despre automobile pentru femei, bărbaţi sau unisex auMaybach: 95% posesori bărbaţi devenit obişnuinţă în rândul pasionaţilor. Totuşi, americanii de la Forbes au descoperit că există încă anumite automobile la volanul cărora urcă doar bărbaţi, reprezentantele sexului frumos fiind foarte rar zărite pe scaunul şoferului în aceste modele.

Automobilul cu cel mai mare procentaj al şoferilor de gen masculin este Maybach, atât în versiunea 57 cât şi 62. Conform studiilor americane, aceste modele sunt deţinute în proporţie de 95% de bărbaţi, femeile posesoare de Maybach reprezentând doar 5% . Dacă luăm în considerare faptul că un Maybach cere implicit şi un şofer privat, ne aşteptăm ca procentul să fie şi mai mare în favoarea bărbaţilor, multe femei posesoare de Maybach lăsându-se purtate de un şofer sex opus. Covârşitoare statistică este confirmată şi în România, acest model fiind deţinut numai de bărbaţi...unii dintre ei adevăraţi războinici.

Mercedes GL: 90% posesori bărbaţi Pe locul secund, destul de surprinzător, este plasat Mercedes GL. Modelul are un aspect solid, dimensiuni transatlantice şi destulă putere pentru a tracta o ambarcaţiune, condiţii necesare pentru bărbatul american care vrea să îşi afirme masculinitatea. Totuşi, interiorul luxos, cele şapte locuri şi impresia de siguranţă îl fac un candidat ideal pentru familie, deci mămicile îşi pot exersa abilităţile la volan pe acest model deopotirvă. Scorul lui Mercedes GL este de 90% bărbaţi, 10% femei.

Lambborghini: 90% posesori bărbaţi Lamorghini prin valorile pe care le promovează ar trebui să atragă în special bărbaţi. Şi chiar aşa şi este, din zece şoferi aflaţi la volanul unui asemenea bolid italian, 9 fiind bărbaţi şi doar o singură reprezentantă a sexului frumos. Puţine femei se încumetă astfel să ia taurul de coarne, una dintre ele fiind devoratoarea de bărbaţi Jenna Jameson, deşi aceasta nu s-a specializat în luatul bovinelor de excrescenţe, ci în cu totul altceva... Totuşi în duelul italian cu cei din Maranello, Lamborghini se poate lăuda că face mai mult cu ochiul bărbaţilor, Ferrari nefiind inclusă în top 5.

Rolls Royce 90% posesori bărbaţi Un alt model cu priză la urmaşii lui Adam este Rolls Royce. Putem da chiar şi o explicaţie pentru asta: când femeile vor detrona regii petrolului din ţările arabe şi şeicii vor fi alungaţi cu făcăleţul de reprezentantele din harem balanţa s-ar putea echilibra. Până atunci, 90% dintre şoferi sunt bărbaţi şi restul până la întreg femei. Pe plaiurile noastre realitatea respectă statistica, Monicăi fiiindu-i interzis să se apropie de maşina lui Iri.

Dodge Viper: 89% posesori bărbaţi Prima jumătate a clasamentului este încheiată de Dodge Viper. Pentru acest model nu e nevoie de o pledoarie în favoarea bărbaţilor pentru a conştientiza de ce este preferatul acestora. Viper are un monstru sub capotă, un aspect falic, urlă şi fulgeră de fiecare dată când este provocat şi pare alimentat de -a dreptul cu testosteron. În plus majoritatea modelelor prind viaţă în weekend în cadrul evenimentelor speciale organizate în weekend pe circuit, atunci când doamnele şi domnişoarele preferă promenadele la mall şi gomajul la Spa.

Citeşte mai departe în pagina următoare »

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.