Jaguar I-PACE a fost desemnată Maşina Anului la European Car of the Year Awards 2019

SUV-ul electric Jaguar a triumfat asupra altor 6 finalişti şi a fost singurul vehicul pe lista scurtă cu emisii zero.

Jaguar I-PACE a fost desemnată Maşina Anului la European Car of the Year Awards 2019 Jaguar I-PACE a fost desemnată Maşina Anului la European Car of the Year Awards 2019

Jaguar I-PACE a fost desemnată Maşina Anului în cadrul competiţiei European Car of the Year Awards 2019. Acesta este primul an când Jaguar a câştigat premiul râvnit de întreaga industrie, la nivel european.

SUV-ul electric Jaguar a triumfat asupra altor 6 finalişti şi a fost singurul vehicul pe lista scurtă cu emisii zero.

Prof. Dr. Ralf Speth, Chief Executive Officer, Jaguar Land Rover, declară: “Suntem extrem de mândri de faptul că primul nostru autovehicul electric este de asemenea şi primul Jaguar care a câştigat European Car of the Year. I-PACE a fost proiectat şi dezvoltat în Marea Britanie de la zero. Din punct de vedere tehnologic, este cel mai avansat vehicul electric alimentat de baterie. Schimbă cu adevărat regulile jocului! Premiul European Car of the Year este o adevărată onoare şi recunoaştere pentru echipa noastră globală.”

Juriul European Car of the Year este compus din 60 de jurnalişti de profil din 23 de ţări, iar premiul recunoaşte inovaţia tehnică, designul, performanţa, eficienţa şi raportul calitate preţ.

Proiectat şi dezvoltat în Marea Britanie, Jaguar I-PACE cunoaşte un adevărat succes de vânzări la nivel mondial, cu peste 8.000 de livrări către clienţi până în prezent - 75% dintre acestea în Europa.

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.