Motocicleta viitorului este electrică şi... cu o singură roată: Ryno Monocycle

Ce l-a făcut pe acest inventator să născocească un asemenea mijloc de transport bizar? Vă spunem în continuare.

Compania Ryno Motors a fost înfiinţată de un inventator oarecum excentric, Chris Hoffman, care a fost inspirat de... fiica sa. Cum? Ei bine, după ce aceasta a văzut într-un joc video un astfel de vehicul, l-a întrebat pe tatăl său dacă nu îi poate face şi ei aşa ceva în realitate.

De la glumă la punerea în practică a ineditului Ryno Monocycle nu a fost un pas simplu, ci a fost nevoie de 7 ani pentru construcţia primului prototip. Acum, însă, Chris este gata să preia comenzi pentru monociclul său electric, preţul unui exemplar pornind de la 5.295 USD.

Având o masă totală de 117 kg şi promiţând o autonomie totală de 16 km, Ryno Monocycle beneficiază de un sistem de stabiliare automată, ceva în genul lui Segway, putând fi utilizat şi pe trotuar sau pe pistele de bicicletă, dar şi pe şosea.

Cum funcţionează Ryno Monocycle, puteţi vedea în următorul video:

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.