PSA va produce prima sa maşină electrică în Slovacia

PSA va produce prima sa maşină electrică în Trnava, Slovacia, şi ar putea produce maşini Opel în Rusia

PSA va produce prima sa maşină electrică în Slovacia PSA va produce prima sa maşină electrică în Slovacia

Divizia slovacă a grupului auto francez PSA va produce primul autovehicul electric în a doua jumătate a acestui an, scrie Ziarul Financiar. Compania va lansa producţia noului Peugeot 208. 

Divizia slovacă a grupului auto francez PSA va produce primul autovehicul electric în a doua jumătate a acestui an, relatează Slovak Spectator. Compania va lansa producţia noului Peugeot 208. Acesta va fi cel de-al cincilea model PSA produs în Slovacia. Constructorul auto francez a produs 352.007 unităţi în 2018, în creştere cu 5,1% faţă de 2017.

Producţia acestuia a crescut constant în ultimii şapte ani. PSA a început să producă autovehicule în Trnava în iunie 2006. PSA a anunţat de asemenea că ar putea începe să asambleze autovehicule Opel la fabrica din Kaluga, Rusia. 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.