Aston Martin Virage Shooting Brake, cea mai nouă invenţie Zagato

Din când în când, italienii fac un truc şi scot din joben câte un concept al cărui design te pune serios pe gânduri. Dar când magicianul se numeşte Zagato, lucrurile capătă un stil aparte.

Aston Martin Virage Shooting Brake, cea mai nouă invenţie Zagato Aston Martin Virage Shooting Brake, cea mai nouă invenţie Zagato

Ca să-şi serbeze cei 95 de ani de existenţă, Zagato va prezenta în cadrul evenimentului Chantilly Art & Elegance 2014 conceptul Aston Martin Virage Shooting Brake.

Ştim deja că exponatele Zagato bazate pe modele Aston Martin au succes pe la toate concursurile de eleganţă - aşa cum a făcut-o Aston Martin V12 Zagato la Villa d'Este 2011 sau conceptele aniversare DBS Coupe Zagato Centennial şi DB9 Spyder Zagato Centennial - aşa că Virage Shooting Brake nu are cum să dezamăgească, deşi cu siguranţă vor exista contestatari ai limbajului de design folosit de italieni. Deh, gusturile nu se discută.

Şi mai ştim că un colecţionar excentric a comandat special modelul Virage Shooting Brake, care de fapt nu face decât să preia designul celor două modele menţionate mai sus şi să îl completeze cu partea din spate alungită. Alte informaţii legate de concept nu avem, aşa că nu ne rămâne decât să-l analizăm de la cap la coadă în galeria foto şi să vă cerem părerea în legătură cu designul.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.