Audi vine la Frankfurt cu Quattro Sport E-Tron, concept de 700 CP

Autor: ProMotor acum 7 ani Concepte auto

Este clar că la Audi nu este timp de somn şi că designerii şi inginerii lucrează din greu ca să asigure o prezenţă puternică la Salonul Auto de la Frankfurt. Prezenţă pe care germanii ne-o prezintă sub forma unor schiţe-teaser cu ceea ce se va numi Quattro Sport E-Tron Concept.

Din ce se poate vedea în imagini, Quattro Sport E-Tron seamănă destul de bine cu Quattro Concept, prezentat la Salonul Auto de la Paris în 2010. Din punct de vedere tehnic, conceptul este aşteptat să beneficieze de 700 CP, putere dezvoltată în tandem de un motor termic şi unul electric.

Deşi nu se ştiu nimic despre propulsorul electric, în cazul celui termic vorbim despre acelaşi motor V8 de 4 l regăsit pe Audi RS6 şi RS7, care probabil va fi responsabil de cea mai mare parte din putere.

Viteza maximă este aşteptată să fie situată undeva la 330 km/h, în vreme ce plaja 0-100 km/h va fi parcursă în sub 3 secunde. Mai multe imagini şi informaţii despre Audi Quattro Sport E-Tron vom avea la lansarea sa oficială, de la Frankfurt.Comentarii
Inchide