Audi vine la Frankfurt cu Quattro Sport E-Tron, concept de 700 CP

Germanii de la Audi pregătesc un nou concept pentru Salonul Auto de la Frankfurt, iar ca să sporească interesul maselor, au publicat un set de schiţe cu Quattro Sport E-Tron.

Audi vine la Frankfurt cu Quattro Sport E-Tron, concept de 700 CP Audi vine la Frankfurt cu Quattro Sport E-Tron, concept de 700 CP

Este clar că la Audi nu este timp de somn şi că designerii şi inginerii lucrează din greu ca să asigure o prezenţă puternică la Salonul Auto de la Frankfurt. Prezenţă pe care germanii ne-o prezintă sub forma unor schiţe-teaser cu ceea ce se va numi Quattro Sport E-Tron Concept.

Din ce se poate vedea în imagini, Quattro Sport E-Tron seamănă destul de bine cu Quattro Concept, prezentat la Salonul Auto de la Paris în 2010. Din punct de vedere tehnic, conceptul este aşteptat să beneficieze de 700 CP, putere dezvoltată în tandem de un motor termic şi unul electric.

Deşi nu se ştiu nimic despre propulsorul electric, în cazul celui termic vorbim despre acelaşi motor V8 de 4 l regăsit pe Audi RS6 şi RS7, care probabil va fi responsabil de cea mai mare parte din putere.

Viteza maximă este aşteptată să fie situată undeva la 330 km/h, în vreme ce plaja 0-100 km/h va fi parcursă în sub 3 secunde. Mai multe imagini şi informaţii despre Audi Quattro Sport E-Tron vom avea la lansarea sa oficială, de la Frankfurt.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.