Cel mai frumos concept - GALERIE FOTO

Conceptul sport Mazda RX-VISION, cu motor rotativ, a fost desemnat ...

Cel mai frumos concept - GALERIE FOTO Cel mai frumos concept - GALERIE FOTO

 

 

Conceptul sport Mazda RX-VISION, cu motor rotativ, a fost desemnat „Cea mai frumoasă maşină-concept a anului” la ediţia cu numărul 31 a Festivalului Internaţional de Automobile. Este o nouă apreciere acordată diviziei globale de design, care a câştigat, în septembrie, la Concursul pentru brand-uri auto 2015, trei premii, inclusiv “Echipa anului”.

RX-VISION a fost nominalizat alături de Bentley Exp10 Speed 6, Peugeot Fractal şi Porsche Mission E. Conceptul Mazda a împărţit podiumul cu ultimul dintre ele.

Cea mai frumoasă maşină concept a anului 2015 poate fi văzută până pe 31 ianuarie la Paris, la Hôtel National des Invalides, în cadrul Festivalului Internaţional de Automobilism dedicat maşinilor concept. 

Pentru Galerie Foto click aici

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.