Citroen DS5 Coupe e gata să alimenteze controverse

Citroen DS5 a debutat în premieră mondială în 2011 la Shanghai şi a făcut ca inimile unor pasionaţi să bată mai tare. Acelaşi lucru este încercat şi de DS5 Coupe, din postura de concept.

Citroen DS5 Coupe e gata să alimenteze controverse Citroen DS5 Coupe e gata să alimenteze controverse

Trebuie menţionat de la bun început că Citroen DS5 Coupe nu este un concept oficial dezvoltat de francezi, ci este creaţia lui David Cardoso, un designer stabilit în Genk, Belgia. Chiar dacă nu va avea un viitor în ceea ce priveşte producţia de serie, prototipul DS5 Coupe merită atenţia noastră.

În caz că vă era dor de Citroen DS5, aflaţi că ProMotor a realizat un test de prim contact secondat de alte două teste mai ample pe şoselele patriei cu monovolumul francez aspirant la statutul premium. Dar aceasta e altă poveste.

Revenind la subiectul iniţial, aflăm de la David Cardoso că DS5 Coupe este rezultatul unui amestec de elemente de design inspirate din noile modele din gama DS şi aspectul inedit afişat de noul C4 Picasso.

Designerul nu oferă un set de date tehnice pe care le-ar considera potrivite conceptului, aşa că va trebui să ne mulţumim cu setul de randări şi eventual să speculăm cu privire la ce motorizări s-ar putea ascunde sub capota prototipului.

 

 

 

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.