Conceptul Kia Sportspace ne pregăteşte pentru viitoarea generaţie Optima

Coreenii de la Kia au pregătit o surpriză destul de frumoasă pentru Salonul Auto Geneva 2015. Se numeşte Sportspace Concept şi e un break surprinzător de atrăgător şi futurist.

Conceptul Kia Sportspace ne pregăteşte pentru viitoarea generaţie Optima Conceptul Kia Sportspace ne pregăteşte pentru viitoarea generaţie Optima

În urmă cu câteva zile am scris că marca auto coreeană Kia pregăteşte ceva interesant pentru Salonul Auto Geneva 2015. Ei bine, acum avem poze revelatoarea şi mai multe informaţii despre conceptul asiaticilor.

Faceţi cunoştinţă, aşadar, cu conceptul Kia Sportspace – un break cu interior minimalist şi un design exterior cât se poate de european. Ceea ce e normal, având în vedere că maşina a fost desenată în Europa.

Nouă ne cam place cum arată breakul coreenilor, mai ales în interior, unde un ecran generos a luat locul clasicelor cadrane de bord, iar un altul joacă rolul de sistem de infotainment.

Partea bună este că viitoarea generaţie a modelului de serie Kia Optima va fi inspirată din conceptul Sportspace şi va avea, cel mai probabil, şi o variantă de caroserie break. Partea proastă este că toate bunătăţile de la interior vor dispărea.

Breakul futurist al coreenilor de la Kia va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Geneva 2015, alături de noua generaţie a SUV-ului Hyundai Tucson.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.