Conceptul Sidewinder ne face să visăm la deşerturi interminabile

Jucăria pe care o vezi în poze nu este reală, dar am vrea să fie. De ce? Fiindcă oamenii care au creat-o spun că, dacă ar exista în realitate, ar avea 600 CP şi ar putea să zboare pe dunele de nisip cu peste 140 km/h.

Conceptul Sidewinder ne face să visăm la deşerturi interminabile Conceptul Sidewinder ne face să visăm la deşerturi interminabile

Cei de la Gray Design ne-au obişnuit deja cu concepte virtuale interesante (ai unul aici, altul aici şi încă unul aici), iar acum visează la o maşină care poate să zboare peste dunele de nisip cu viteze de peste 140 km/h.

Denumit Sidewinder, cel mai nou prototip virtual al celor de la Gray Design ar avea (dacă ar exista vreodată în realitate) un motor cu 600 CP şi peste 800 Nm. Dar cum nu este o realitate, nu putem decât să visăm la dune. Multe dune de nisip.

Găseşti mai multe poze în galeria foto a acestui material, ca de obicei.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.