La Worthersee 2011 a fost prezentat Volkswagen Golf Cabrio GTI

Aniversarea a 35 de ani de VW Golf GTI a însemnat un adevărat festin pentru fani, care, pe lângă versiunea de top Golf R Cabrio, au mai avut parte şi de un foarte interesant proiect Volkswagen Golf Cabrio GTI.

La Worthersee 2011 a fost prezentat Volkswagen Golf Cabrio GTI La Worthersee 2011 a fost prezentat Volkswagen Golf Cabrio GTI

Întâlnirea fanilor VAG de la Worthersee 2011 a reprezentat un adevărat festin pentru împătimiţii lui VW Golf GTI. Care au avut ocazia să admire pe viu şi un prototip de Volkswagen Golf Cabrio GTI, pe lângă top modelul Volkswagen Golf Cabrio R.

VW Golf Cabrio GTI a atras privirile mai ales prin pachetul de accesorii exterioare, care îi conferă maşinii un aer foarte agresiv. De fapt, oficialii aşteaptă feedbackul publicului, după care urmează să ia o decizie privind oferirea pe lista de opţionale a acestor accesorii pe Golf GTI.

Modelul expus era vopsit într-o culoare specială roşu "Firespark Metallic", iar jantele de 19" finisate în argintiu şi negru sunt încălţate cu pneuri late de 235 mm. Se mai remarcă splitterul negru, continuat de prelungiri negre ale arcelor roţilor şi de praguri proeminente, iar în spate cele două evacuări sunt trapezoidale.

VW Golf Cabrio GTI de la Worthersee este bazat pe Golf-ul GTI normal, având motorul 2.0 TSI de 210 CP şi 280 Nm şi anunţând performanţe similare cu ale versiunii hatchback: demaraj 0-100 kmm/h în circa 7 secunde şi viteză maximă de 240 km/h.

Pentru moment, nu se ştie dacă gama Volkswagen Golf Cabrio va primi şi această versiune de motorizare de pe GTI, dar suntem siguri că fanii de la Worthersee 2011 ar fi încântaţi să dea banii pe aşa ceva.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.