Lamborghini Ferrucio creat de tânarul designer Mark Hostler

Autor: Laurenţiu Florescu 27 mart. 2012 Concepte auto

Compania Lamborghini a fost înfiinţată pe 30 octombrie 1963, din dorinţa lui Ferrucio Lamborghini de a construi GT-ul suprem. Acest nume a crescut dealungul anilor şi astăzi nu ne mai gândim la umila fabrică de tractoare din care a nascut, ci la constructorul unora dintre cele mai exotice supercaruri.

Lamborghini Ferrucio Concept, creaţia lui Mark Hostler

Lamborghini nu a anunţat încă un model oficial care să serbeze semicentenarul companiei, aşa că unii designeri independenţi şi-au dat frâu liber imaginaţiei rezultând supercaruri demne de a purta numele fondatorului companiei.

Conceptul afişat aici este creaţia lui Mark Hostler, student la Staffordshire University. Lamborghini Ferrucio concept urmează tematica ultimelor două modele ale italienilor, Aventador LP 700-4 şi Reventon, împrumutând liniile ascuţite ale unui jet-fighter.

Conceptul are ca tematică avioanele de luptă

Designerul,Mark Hostler, susţine că noul concept aniversar trebuie să îmbine tehnologia modernă cu tradiţia, proiectând supercarul pentru a fi echipat cu un motor de 5,0 litri V12 cu injectie directă, ajutat de două turbocompresoare.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide