Lamborghini Ferrucio creat de tânarul designer Mark Hostler

În octombrie 2013 Lamborghini sărbătoreşte 50 de ani de la înfiinţarea companiei. Designerul Mark Hostler ne încântă privirile cu un tribut adus lui Ferrucio Lamborghini.

Lamborghini Ferrucio creat de tânarul designer Mark Hostler Lamborghini Ferrucio creat de tânarul designer Mark Hostler

Compania Lamborghini a fost înfiinţată pe 30 octombrie 1963, din dorinţa lui Ferrucio Lamborghini de a construi GT-ul suprem. Acest nume a crescut dealungul anilor şi astăzi nu ne mai gândim la umila fabrică de tractoare din care a nascut, ci la constructorul unora dintre cele mai exotice supercaruri.

Lamborghini Ferrucio Concept, creaţia lui Mark Hostler

Lamborghini nu a anunţat încă un model oficial care să serbeze semicentenarul companiei, aşa că unii designeri independenţi şi-au dat frâu liber imaginaţiei rezultând supercaruri demne de a purta numele fondatorului companiei.

Conceptul afişat aici este creaţia lui Mark Hostler, student la Staffordshire University. Lamborghini Ferrucio concept urmează tematica ultimelor două modele ale italienilor, Aventador LP 700-4 şi Reventon, împrumutând liniile ascuţite ale unui jet-fighter.

Conceptul are ca tematică avioanele de luptă

Designerul,Mark Hostler, susţine că noul concept aniversar trebuie să îmbine tehnologia modernă cu tradiţia, proiectând supercarul pentru a fi echipat cu un motor de 5,0 litri V12 cu injectie directă, ajutat de două turbocompresoare.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.