Chinezii pregătesc o limuzină care să bată BMW Seria 7, Audi A8 și Mercedes-Benz Clasa S

Autor: ProMotor 23 mart. 2020 Concepte auto

Este foarte probabil să nu fi auzit niciodată de marca auto Hongqi. Ei bine, în cazul acesta aflați că este un brand auto premium din China care vrea să rivalizeze cu „greii” germani BMW, Audi și Mercedes-Benz. Cei de la Hongqio pregătesc o nouă limuzină numită Hongqi L4.

Galerie foto

Chiar dacă încă nu s-a lansat, modelul Hongqi L4 este o mașină interesantă. Mai întâi chinezii au început cu câteva schițe, apoi au apărut din ce în ce mai multe imagini „spion” cu ceea ce se vrea a fi un concurent pentru BMW Seria 7, Audi A8 și Mercedes-Benz Clasa S.

Surse chineze spun că L4 va fi poziționată sub modelul vârf de gamă L5. Sub capotă se va afla un motor twin-turbo de 4.0 litri V8 cu aproximativ 400 CP. Acest motor este, de asemenea, utilizat pe diferite alte modele Hongqi oferite doar pentru oficialii guvernamentali din China.

Piața cea mai importantă pentru industria automotive, pe segmentul de automobile premium, a fost în anii trecuți China. Pe primul loc la brand-uri s-au aflat Mercedes-Benz, BMW apoi Audi.

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...

Sursa foto: Facebook



Comentarii
Inchide