Mitsubishi CA-iMIEV Concept – prefigurează înlocuitorul lui i-MIEV?

Autor: Oraan Mărculescu 04 mart. 2013 Concepte auto

Cei de la Mitsubishi au dat dovadă de foarte mult curaj când au luat decizia de a comercializa modelul de serie Mitsubishi i-MiEV, un ”gândăcel” de oraş de numai 3,5 metri având propulsie strict electrică, dar un preţ care rivaliza cu al berlinelor de clasă medie.

Deşi a avut parte de un succes modest, maşina electrică japoneză putem spune că a contribuit foarte mult la schimbarea percepţiei despre maşinile electrice. Aşa încât noul concept Mitsubishi CA-iMIEV, de la Geneva 2013, suntem siguri că prefigurează un urmaş al lui i-MiEV.

Deocamdată, japonezii sunt zgârciţi cu informaţiile, dar e destul de clar din imagini că, pe lângă adoptarea unui design mai plăcut, influenţat mult de preceptele aerodinamicii, CA-iMIEV are dimensiuni crescute faţă de ale actualului i-MiEV, ceea ce înseamnă loc bun pentru patru persoane şi un portbagaj mai mare.

Singura informaţie despre propulsia electrică ţine de autonomia maximă pe care o promite: 300 km. În curând, mai multe informaţii despre conceptul Mitsubishi CA-iMIEV.

 

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide