Mitsubishi XR-PHEV Evolution, gata să fie pilotat în Gran Turismo 6

Mitsubishi se alătură unei companii selecte în Gran Turismo 6 prin conceptul XR-PHEV, care va concura bară la bară cu BMW Vision GT şi Volkswagen GTI Vision GT.

Mitsubishi XR-PHEV Evolution, gata să fie pilotat în Gran Turismo 6 Mitsubishi XR-PHEV Evolution, gata să fie pilotat în Gran Turismo 6

Duetul german BMW - Volkswagen are acum un concurent acerb în Mitsubishi, cel puţin în lumea virtuală proiectată de simulatorul Gran Turismo 6.

Japonezii au răspuns provocării lansate de Sony şi propun conceptul XR-PHEV Evolution, un exerciţiu de design, încărcat de agresivitate.

La prima vedere conceptul XR-PHEV Evolution pare un SUV XR-PHEV (concept prezentat de Mitsubishi la Salonul Auto Tokyo 2013) turtit şi adaptat la cerinţele din motorsport, cu ajutorul unei siluete de atlet, conform oficialilor Mitsubishi. Dar despre aspectul dominat de muchii şi forme ascuţite vă puteţi face o impresie singuri, răsfoind imaginile din galeria foto.

Japonezii continuă să-şi laude progenitura virtuală, care va fi propulsată în Gran Turismo 6 de un sistem hibrid plug-in cuplat cu o transmisie automată cu opt rapoarte desemnată să direcţioneze resursele către cele patru roţi, pentru o manevrabilitate impecabilă.

Noi tindem să-i credem pe cuvânt până la proba contrarie, sau până punem mâna pe un joystick şi vedem de ce e în stare Mitsubishi XR-PHEV Evolution.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.