NanoFlowcell lucrează la un coupe de mici dimensiuni cu zero emisii nocive

Ai auzit de NanoFlowcell Quant? Dacă nu, îţi spun că e o limuzină din Liechtenstein care foloseşte baterii lichide şi are zero emisii nocive. Iar acum, aceeaşi companie care lucreză la Quant ne promite că vom vedea un coupe de mici dimensiuni la Salonul Auto Geneva 2015.

NanoFlowcell lucrează la un coupe de mici dimensiuni cu zero emisii nocive NanoFlowcell lucrează la un coupe de mici dimensiuni cu zero emisii nocive

NanoFlowcell, compania care lucrează de câţiva ani la limuzina cu baterii lichide Quant, va prezenta la Salonul Auto Geneva 2015 un concept de coupe de mici dimensiuni, care va folosi, cel mai probabil, aceeaşi tehnologie de propulsie ca modelul amintit anterior.

Cel puţin asta am putut scoate din singura imagine publicată de compania din Liechtenstein, aşa că s-ar putea să nu fie chiar aşa cum zicem noi. De fapt, s-ar putea să fie un crossover cu roţi imense sau o navă spaţială.

Ideea este că vehiculul din poză ar trebui să aibă patru motoare electrice - câte unul în fiecare roată - şi o baterie lichidă, astfel că emisiile nocive vor zero. Asta dacă nu s-au răzgândit între timp, evident.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.