Noul concept Dartz Jo-Mojo, cadoul perfect pentru milionarii ruşi

Dartz, producătorul auto exclusivist din Rusia, va prezentat la Monaco Top Marques 2012 o versiune revizuită a roadsterului electric Mojo. Care se va numi acum Dartz Jo-Mojo şi va veni cu idei foarte interesante, mai ales pentru cei care nu au ce face cu banii.

Iniţial, conceptul Dartz Mojo avea un aspect cam nerafinat, chiar dacă original, semănând cu o "corcitură" de motocicletă şi kart. Pentru că, nu-i aşa, la exclusivistul salon Top Marques 2012 de la Monaco trebuie să epatezi cu lucruri nu doar scumpe, ci şi reuşite ca aspect, conceptul acestui roadster a fost regândit din punct de vedere al designului.

Aşa încât acum ruşii ne vor prezenta un Dartz Jo-Mojo mult mai atractiv, care se pare că îşi propune să rivalizeze fără menajamente cu KTM X-Bow, de exemplu. Însă, pentru că Dartz înseamnă maşini opulente blindate, nici Jo-Mojo nu putea face excepţie - micul roadster beneficiază de pneuri anti-gloanţe, vopsea de tip "cameleon" şi o structură de rezistenţă KAPSULA, concepută după cele folosite la Dartz Kombat.

Jo-Mojo beneficiază de două locuri, scaunele fiind concepute şi ele după specificaţii militare, iar motorul este electric, fiind plasat în spate. Maşinuţa nu are nici parbriz, nici acoperiş, însă, pentru siguranţă în caz de accident, capetele pasagerilor sunt protejate de un arc de securtate cromat.

Foarte interesantă este modalitatea de încărcare a bateriei: când maşina este parcată, locurile sunt acoperite de un pseudo-acoperiş retractabil, care e dotat cu panouri solare. Totuşi, există şi posibilitatea alimentării cu energie electrică printr-un cablu.

Motorul electric al lui Dartz Jo-Mojo dezvoltă 80 kW (109 CP) şi un cuplu maxim de 122 Nm, ceea ce se traduce într-un demaraj 0-100 km/h în 9,5 secunde şi o viteză maximă de 200 km/h. Ce ziceţi, se vor găsi clienţi interesaţi?

Dartz Jo-Mojo pentru Top Marques 2012 Monaco de pe tare.ro

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.