Peugeot Urban Crossover Concept anunţă un SUV compact pentru chinezi

Autor: Oraan Mărculescu 25 apr. 2012 Concepte auto

După ce, la Salonul Auto Shanghai 2011, francezii au arătat conceptul Peugeot SXC, un crossover desenat chiar în studioul de design din China, un an mai târziu, la Salonul Auto Beijing 2012, suntem gratulaţi cu un nou concept, de data aceasta mult mai apropiat de iminentul model de serie: Peugeot Urban Crossover Concept.

Peugeot Urban Crossover Concept este mai compact decat modelul european 4008

Practic, numele acestui concept descrie cam tot ce e mai important la acest concept, care arată destul de diferit de modelul european Peugeot 4008, având şi dimensiuni mai mici decât acesta – lungime de 4,14 metri, cu 20 cm mai redusă decât a lui Peugeot 4008, precum şi o lăţime de 1,74 metri.

Partea frontală este foarte agresivă, iar stopurile aduc o puternică notă de eleganţă. conceptul francezilor demonstrând un limbaj de design frumos structurat. Din punct de vedere tehnic, Peugeot Urban Crossover Concept are sub capotă o motorizare hibridă, care combină un motor turbo pe benzină 1.2 THP, de 110 CP şi 190 Nm, şi un motor electric de 37 CP, consumul mediu final fiind anunţat de numai 3,5 litri/100 km (emisii CO2 de 80 g/km).

Peugeot Urban Crossover Concept nu este un proiect destinat doar chinezilor, o evoluţie a acestui concept urmând a fi prezentată şi la Salonul Auto Paris 2012, din toamnă.

Peugeot Urban Crossover Concept are propulsie hibrida si consuma doar 3,5 litri/100 km

Urmărește Promotor.ro pe Google News
Citește și...



Comentarii
Inchide