Primele imagini oficiale cu conceptul Volvo XC Coupé

Aşa cum ştim deja, Volvo a atins etapa în care a demarat redefinirea identităţii de marcă, iar unul din conceptele prin care scandinavii îşi propun să realizeze acest lucru este XC Coupé.

Primele imagini oficiale cu conceptul Volvo XC Coupé Primele imagini oficiale cu conceptul Volvo XC Coupé

Volvo a ales trei concepte care să conducă revoluţia de imagine a mărcii, iar unul dintre ele este crossover-ul XC Coupé, prototip ce urmează să debuteze la Salonul Auto de la Detroit 2014.

Iată că scandinavii au publicat şi primele imagini oficiale cu conceptul care cel mai probabil va prefaţa noua generaţie Volvo XC90. La prima vedere, XC Coupé este o versiune cu trăsături de SUV a superbului Concept Coupé, dezvăluit la Salonul Auto de la Frankfurt 2013.

Prototipul a fost gândit în configuraţia cu două uşi şi patru locuri, dispune de jante masive, de 21 de inci şi afişează o imagine robustă datorată aripilor laterale proeminente şi posturii înalte.

Deocamdată suedezii nu au oferit alte informaţii sau date tehnice legate de concept, însă acestea sunt aşteptate să apară odată cu debutul prototipului la Detroit.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.