Volkswagen aduce la Wörthersee 2015 şi GTI Clubsport Concept

La Marea Întâlnire VAG de anul acesta, Volkswagen aduce în faţa fanilor şi un concept GTI cu mai mult ingredient special...

Volkswagen aduce la Wörthersee 2015 şi GTI Clubsport Concept Volkswagen aduce la Wörthersee 2015 şi GTI Clubsport Concept

În timp ce hyper-hot-hatchul Golf R400 şi-a anunţat drumul către linia de producţie, Volkswagen aduce la Wörthersee 2015 un concept mai decent, însă nici pe departe neinteresant. 

Golf GTI Clubsport Concept este animat de motorul I4 de 2,0 litri, în stare să producă aici 265 de cai-putere - motor pe care l-am întâlnit şi sub capota lui SEAT León ST Cupra.

În afară de jantele supradimensionate, cu 10 spiţe, totul pare fezabil pentru producţia de serie. Sau poate ne dorim noi neapărat să vedem aşa ceva în realitate.

De fapt, în realitate îl vom vedea la Wörthersee 2015 - unde promitem că vom face multe poze cu el în persoană.

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.