Volkswagen Sport CC Concept GTE ne arată viitoarea generaţie a berlinei sportive germane

La Salonul Auto Geneva 2015, nemţii de la Volkswagen vor prezenta un concept care ne va arăta direcţia în care se va îndrepta viitoarea generaţie a berlinei sportive CC. Ştii tu, aceea care arată ca un Passat coupe cu patru uşi.

Volkswagen Sport CC Concept GTE ne arată viitoarea generaţie a berlinei sportive germane Volkswagen Sport CC Concept GTE ne arată viitoarea generaţie a berlinei sportive germane

Volkswagen Sport CC concept GTE, prototipul care prefigurează următoarea generaţie a berlinei sportive Volkswagen CC, va fi prezentat în premieră mondială la Salonul Auto Geneva 2015, alături de noile Caddy, Touran şi Golf GTD Variant.

Deocamdată nu avem foarte multe informaţii, însă e clar că viitorul CC va avea la bază aceeaşi platformă modulară MQB folosită de noul Passat, iar motorizările şi transmisiile vor fi comune.

La fel ca actualul Volkswagen CC, conceptul ce va fi prezentat la Geneva are linii mai sportive şi o atitudine mai impunătoare decât un Passat obişnuit.

Vom reveni cu informaţii noi când germanii le vor publica.

Foto: Volkswagen via AutoExpress

Poti sa te opui oricand si fara justificare prelucrarii datelor tale personale in scop de marketing direct, prin trasmiterea catre MEDIAFAX GROUP SA (prin accesarea formularului de contact la adresa privacy@m.ro sau ne poti trimite pe adresa postala o solicitare scrisa, datata si semnata in acest sens. In acest caz, solicitarea ta va fi inaintata catre departamentul specializat al MEDIAFAX GROUP SA; este posibil sa primesti un mesaj prin care se confirma ca optiunea a fost notata, precum si orice alte informatii necesare, dupa caz.